BRD a lansat astăzi Apple Pay, o metoda de plata care transformă plățile mobile oferind simplitate și siguranță clienților. Cu Apple Pay pe iPhone și Apple Watch, clienții pot face cumpăraturi contactless ușor și rapid la comercianti, oriunde în lume.

BRD: plățile nu au fost niciodată mai simple

Potrivit băncii, din 7 iulie 2020, clienții băncii vor beneficia de toate avantajele tehnologiei. Însă, momentan doar cardurile BRD Mastercard sau Maestro sunt disponibile pentru aplicatia Apple Pay.

Implementarea pentru sistemele Android este în plan, mai precizează banca.

Cum adaugi cardul BRD pe iPhone

Deschizi aplicația Apple Watch pe telefonul tău, selectează „Wallet & Apple Pay” și dai click pe „Add Card”. Apoi, urmează instrucțiunile din aplicație.

Potrivit băncii, te autentifici prin Touch ID, Face ID sau parolă, apoi să apropii iPhone-ul sau Apple Watch-ul de terminalul de plată. Este posibil să fie necesar să introduci și codul PIN al cardului, dar rareori, în funcție de terminal.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)