Pentru clientii BRD, care realizează lunar circa 9 milioane de tranzactii la cele 1.500 de bancomate, banca a alansat un nou serviciu util. Serviciul de transfer de bani de la ATM. Datele ne arata ca BRD inregistreaza, in medie, circa 4 tranzacţii per client, in crestere asa cum indica datele bancii. Numarul tranzactiilor cu cardurile BRD la terminalele POS instalate la comerciantii clienti ai bancii a crescut cu 20% in semestrul I al anului 2013 fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Prin noul serviciu, clientii vor putea primi banii trimisi prin Western Union, avand posibilitatea sa efectueze tranzactia direct la unul din cele 1.500 de bancomate din reteaua BRD din intreaga tara. Banii primiti vor fi creditati direct in contul BRD cu card atasat al destinatarului. Banii pot fi trimisi de expeditor din intreaga retea globala a Western Union de aproximativ 520.000 de locatii ale Agentilor, din 200 de tari si teritorii sau din Romania. Serviciul de transfer de bani Western Union direct la ATM-urile din reteaua BRD permite primirirea banilor in Lei, Euro si USD.

Noul serviciu este o alternativa pentru operatiunile de transfer de bani efectuate la ghiseu. Accesul la acest serviciu direct de la bancomat 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, transparenta si evitarea timpului pierdut la cozi reprezinta principalele sale avantaje pentru clientii BRD si Western Union.

Pentru a intra in posesia unui transfer de bani utilizand noul serviciu Western Union de Transfer de Bani la ATM, clientii trebuie sa detina un cont in Lei, Euro sau USD deschis la BRD – Groupe Société Générale cu un card valid atasat.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)