BRD Groupe Société Générale a primit miercuri, 2 decembrie, la Londra, pentru a opta oară, din partea revistei britanice ’’The Banker’’, parte a grupului ”Financial Times”, titlul de ’’Cea mai bună bancă din România” în anul 2020.

Înființată în anul 1926, ”The Banker” este o publicaţie financiară recunoscută la nivel global, axată pe domeniul bancar şi pe cel al pieţelor financiare. Premiile ”The Banker” recompensează instituţiile financiare cele mai performante şi cele mai bune bănci din peste 100 de ţări.

Printre criteriile care au contat în desemnarea BRD drept cea mai bună bancă din România în anul 2020 se numără performanța financiară, capacitatea de adaptare la mediul economic, calitatea parteneriatelor strategice cu clienţii, competitivitatea, caracterul inovator și diversificat al strategiei de creștere.

“În ultimii patru ani, banca a implementat etape ale unui plan complex de transformare. Abordarea noastră strategică, fundamentată pe valori solide, are în centru clienții și nevoile acestora, într-o lume în plină schimbare tehnologică. Urmărim un model de business care combină expertiza umană și eficiența digitală, ne dorim să îmbunătățim calitatea proceselor și rapiditatea lor. Lucrăm să simplificăm și să optimizăm fluxurile operaționale pentru a crește atât volumul, cât și calitatea activității noastre. Acest premiu n-ar fi fost posibil fără încrederea clienților și dedicarea totală a colegilor mei, cărora le mulțumesc din inimă”, a spus François Bloch, CEO-ul BRD Groupe Société Générale.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)