5 pasi pentru accesarea creditului online destinat doar clienților existenți

BRD anunță lansarea a două produse 100% online, pentru clienții persoane fizice care își vor putea deschidere un cont curent (remote onboarding), sau vor putea accesa credite de consum, se arată ăntr-un comunicat de presă. Cele două fluxuri online propuse de banco pot fi accesate prin intermediul site-ului instituțional al băncii, www.brd.ro.

Cum va funcționa?

Așa cum precizează și banca, până acum, intrarea în relație cu noii clienți, inclusiv contractarea unui pachet de produse și servicii, și obținerea unui credit de consum de către clienții existenți erau posibile doar în unitățile BRD.

De astăzi, la intrarea online în relație cu banca, noii clienți își vor putea alege un pachet de produse și servicii și își vor putea personaliza cardul, indicând și adresa de livrare a acestuia.

Creditul acordat online se adresează clienților existenți, care au datele actualizate în sistemele băncii. Fluxul se derulează 100% online, iar banii se regăsesc în cont imediat după finalizarea procesului. Clienții care își încasează veniturile într-un cont BRD beneficiază de o reducere cu 10% a dobânzii.

”Marcăm azi încă o etapă a evoluției noastre digitale, oferindu-le clienților noștri opțiunea să acceseze de la distanță, din confortul casei lor, produse și servicii esențiale ale BRD precum înrolarea la distanță prin deschiderea unui cont curent, și achiziția unui credit de nevoi personale.

Această lansare făcută în ritm accelerat vine natural după o serie de inovații digitale menite să ușureze viața clienților noștri: lansarea YOU BRD, aplicația de mobile banking cu experiență de utilizare foarte plăcută și ale cărei funcționalități le diversificăm rapid, facilitatea de plată prin Apple Pay și Google Pay pentru cardurile Mastercard, și care va fi extinsă foarte curând la cardurile Visa. Toate acestea vin împreună cu personalizarea accentuată a interacțiunii între clienți și colegii noștri din unități. Ne respectăm astfel promisiunea de a fi aproape de clienții noștri oriunde au nevoie de noi”, a punctat Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităților de retail ale băncii.

5 pasi prin care poți obtine Creditul Expresso 100% online, rapid și flexibil:

1 Identificare online
2 Confirmare valoare credit
3 Completare date analiza dosar
4 Acceptare oferta
5 Semnare contract

Ce avantaje promite banca clienților interesați de un împrumut de consum 100% online

 

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)