Cand vine primavara apar si promotiile la creditele de nevoi. BRD desfasoara pana pe 16 martie 2015 o oferta promotionala la creditele de nevoi personale in lei. Imprumuturile se acorda fara comision de analiza a dosarului pentru clientii care isi primesc sau urmeaza sa-şi primeasca veniturile intr-un cont BRD.

Acordarea creditelor in valoare de pana la 13.500 de lei are loc in 3 ore pentru clientii care primesc salariul intr-un cont BRD, in cadrul unei conventii de plata a salariilor.

Solicitantii de credite „Expresso” care opteaza pentru incasarea veniturilor la BRD beneficiaza de o Dobanda Anuala Efectiva de 10,32%. Pentru clientii care nu isi incaseaza veniturile intr-un cont BRD, Dobanda Anuala Efectiva este de 12,11%.*

Exemplu de calcul

*DAE a fost calculat pentru un credit de 13.500 Lei, contractat pe o durata de 5 ani. In calcul sunt incluse: dobanda fixa 8, 78% p.a. (pentru incasarea venitului intr-un cont BRD), respectiv 9,75% p.a. (daca nu se incaseaza venitul la BRD), comisionul de analiza dosar perceput o singura data la acordare de 0 lei (pentru incasarea venitului intr-un cont BRD), respectiv de 200 Lei (daca nu se incaseaza venitul la BRD)   şi asigurarea de viata de 0,09% pe luna (perceputa la soldul creditului).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)