BRD desfasoara in perioada 9 aprilie – 30 iunie 2012 o promotie la creditele de nevoi personale in lei, in cadrul careia clientii vor beneficia de una dintre cele mai atractive dobanzi ale momentului si nu vor plati comisioanele de analiza a dosarului de credit si de rambursare anticipata, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Dobanda Anuala Efectiva „all inclusive” (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si toate celelalte costuri legate de finantare) propusa de BRD in cadrul promotiei sale de primavara este de 12,15%*. „si in aceasta primavara venim in intampinarea clientilor nostri cu o surpriza placuta. Dorim sa le ramanem aproape, sa fim prima optiune a celor care vor un credit si, in acest context, continuam sa comunicam transparent, cu ajutorul Dobanzii Anuale Efective in prim plan, ajutandu-i astfel pe clientii nostri sa se orienteze usor si sa aiba confortul unei decizii corecte”, spune Gheorghe Marinel, Directorul General adjunct al BRD, coordonatorul activitatilor comerciale, de marketing si al retelei BRD.

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste. Optiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare). Clientul poate solicita o perioada de gratie la capital de pana la 6 luni.

La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri – de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere; nu se solicita garanti si nici o alta garantie suplimentara. BRD isi asteapta clientii in toate cele peste 940 de unitati din reteaua bancii si pe www.brd.ro, consilierea si pre-acceptarea fiind posibile inclusiv la TelVerde 0800 803 803.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)