BRD lanseaza astazi comercializarea produsului de creditare reglementat de Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri. Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri are ca obiective crearea unui cadru favorabil pentru valorificarea posibilitatilor de dezvoltare economica a Romaniei si stimularea mediului de afaceri prin dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii si imbunatatirea accesului acestora la finantare.

Plafonul de garantii alocat BRD este de 262,8 milioane de lei si permite acordarea de credite in valoare totala de 525,6 milioane de lei.

Dobanda oferita IMM-urilor eligibile este Robor 3M + 3,5 % si include comisioanele bancare. Companiile pot contracta linii de credit noi, garantate de stat prin intermediul FNGCIMM in proportie de 50%, pe o perioada de maximum 24 de luni, in suma de maximum 5.000.000 lei, cu posibilitatea de prelungire pe cel mult 12 luni.

BRD are experienta in finantarea IMM-urilor in cadrul programelor guvernamentale, banca acordand credite in valoare de peste 45 milioane lei in cadrul programului Mihail Kogalniceanu derulat in perioada 2011-2013.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)