Pentru clientii care doresc un credit imobiliar/ ipotecar, BRD lanseaza o oferta unica pe piata romaneasca. Principalul avantaj il reprezinta dobanda fixa pe 7 ani, aceasta nefiind influentata pe aceasta perioada de fluctuatia indicilor monetari Robor/ Euribor.

In prezent indicele monetar Euribor se situeaza la un minim istoric. «Dobanda fixa reprezinta un element important pentru clienti. Prin urmare, garantia nemodificarii dobanzii pentru o perioada de 7 ani, ofera clientilor siguranta pastrarii costurilor si stabilitate pe un termen indelungat. In momentul de fata oferim cea mai lunga durata pentru dobandă fixa in cazul creditelor imobiliare/ ipotecare», a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Adjunct al Departamentului Marketing si Management Produse al BRD.

Pentru un credit in Euro, cu avans mai mare de 25% si cu o durata de pana la 20 de ani, dobanda fixa este de 3.9% in primii 7 ani. La un credit in valoare de 60.000 Euro pe o perioada de 20 de ani clientul va plati in prima luna o rata de 500 Euro, iar DAE este de 6,95%.

In cazul creditelor in moneda nationala, cu un avans mai mare de 15% si pe o durata de pana la 20 de ani, dobanda fixa in primii 7 ani este de 6,6%. Astfel, pentru un credit in valoare de 270.000 Lei, clientul plateste in prima luna o rata de 2.364 Lei, iar DAE de 8,09%.

In calculul DAE este inclusa asigurarea de viata.

Pentru informaţii suplimentare despre oferta de credite imobiliare, solicitantii se pot adresa uneia dintre unitatile bancii, sau telefonic, la serviciul Vocalis (disponibil 7 zile pe saptamana, intre orele 8.00 – 22.00) la numerele 0800.803.803 (gratuit in reteaua Romtelecom) sau 021.302.61.61 (apelabil din orice retea de telefonie).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)