BRD se alatura bancilor care acorda credite rapid, in baza acordului semnat cu ANAF. Banca marcheaza inceputul toamnei prin promotii la creditele de nevoi personale si conditii simplicate de acordare. In baza acordului incheiat cu ANAF, creditele pot fi acordate fara adeverinta de venit sau alte documente justificative ale veniturilor obtinute din salarii sau din pensii, iar imprumuturile de pana la 32.000 lei se acorda in 3 ore de la depunerea dosarului complet in unitatile BRD, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.ro

In plus, banca garanteaza calitatea serviciilor oferite si promite sa nu perceap a niciun fel de dobanda, asigurare de viata sau comision de rambursare anticipata, in cazul clientilor nemultumiti de serviciile bancii care hotarasc sa restituie integral suma imprumutata in maximum 30 de zile lucratoare de la data incheierii contractului de credit.

Pentru un credit de 20.000 lei acordat pe o durata de 5 ani, Dobanda Anuala Efectiva (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si celelalte costuri legate de finantare, inclusiv asigurarea de viata) este, pana la sfarsitul promotiei, de 10,07% (in cazul incasarii veniturilor la BRD) sau de 11,11% (in celelalte cazuri), in scadere cu 0,73% si respectiv 0,76% fata de nivelurile anterioare.

La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri – de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)