Pregatirile de Paste au intrat pe ultima suta de metri, iar sezonul amenajarilor interioare si exterioare  este la inceput. Pentru a veni in sprijinul clientilor al caror buget este limitat, insa doresc sa achizitioneze in aceasta perioada inclusiv articole DIY (pentru gradina, mobilier, electronice sau electrocasnice s.a.), Dedeman le pune la dispozitie o solutie de finantare avantajoasa, cu 0% DAE, prin BRD Finance IFN S.A. Absenta costurilor  in cadrul perioadei de gratie de pana la 110 zile este principalul beneficiu oferit clientilor, acest lucru insemnand ca un client poate rambursa, in perioada de gratie, printr-o singura transa exact valoarea sumei impumutate.

Prin intermediul creditului Solutia Avantaj, clientii Dedeman pot cumpara orice produse de minimum 800 lei, fara comision de acordare credit si in plus, bucurandu-se de posibilitatea de a opta in privinta modalitatii de rambursare: integral, fara costuri, in perioada de gratie, sau prin achitarea de rate lunare cu dobanda fixa, in conditiile mentionate la semnarea contractului. Practic, daca un client care achizitioneaza din Dedeman, de exemplu, articole destinate instalatiilor termice si materiale de baza in constructii in valoare de 2.000 lei, pe data de 22 aprilie 2013, poate returna integral, intr-o singura transa, exact valoarea cumparaturii (2.000 lei) pana la data de 1 august 2013 (pentru scadenta in data de 03.08.2013), beneficiind astfel de 0 lei costuri si de 100 zile de perioada de gratie.

Creditul Solutia Avantaj poate fi obtinut foarte simplu la birourile operatorilor de credit BRD Finance IFN S.A din cadrul magazinelor Dedeman, in baza unei documentatii minimale – actul de identitate si un document care sa justifice veniturile. in plus, raspunsul la solicitarea de acordare a creditului este furnizat in cel mult doua ore, astfel incat, odata obtinute toate aprobarile, clientul poate semna contractul in aceeasi zi, si ulterior prelua acasa produsele dorite. Mai multe detalii, precum si simulari, pot fi solicitate operatorilor de credit BRD Finance.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)