Incepand de la finele anului trecut, clientii care doresc sa achizitioneze un autoturism sau o intreaga flota pot beneficia de accesarea solutiei optime de finantare direct in showroom, prin intermediul unui singur brand: BRD Finance.

 

BRD Finance IFN SA si BRD Sogelease IFN SA, companii specializate ale grupului BRD, pun la dispozitia clientilor, direct in reteaua de showroom-uri partenere, o gama completa de produse (credite auto, carduri de credit si leasing financiar), oferind tuturor segmentelor de clienti consiliere in vederea accesarii celei mai potrivite solutii de finantare.

Facând o singura vizita in show-room-ul dealer-ului de la care doresc achizitionarea masinii, clientii isi pot alege si modalitatea de finantare potrivita, putând opta in privinta valorii imprumutate, a monedei si a perioadei de rambursare, in functie de impactul pe care acestea il au asupra propriului buget. Concomitent cu finantarea bunului, clientii beneficiaza in plus de avantaje precum pachete de asigurari ce acopera multiple riscuri, incepând cu cel de intrare in somaj si pâna la acoperirea costului eventualelor defectiuni mecanice si electrice ce pot aparea ulterior expirarii garantiei producatorului.

Asigurând un maxim confort clientilor, cele doua subsidiare ale grupului realizeaza toate formalitatile necesare aprobarii dosarului de finantare direct si rapid in showroom-urile dealerilor, fara deplasari suplimentare din partea clientilor.

De exemplu, in cazul achizitionarii unui autoturism prin credit BRD Finance, raspunsul privind aprobarea creditului este transmis in maximum 2 ore de la prezentarea dosarului, iar imediat dupa semnarea contractului, clientii au posibilitatea de a pleca acasa cu autoturismul, in conditiile in care acesta se afla pe stoc.

De aceeasi promptitudine se bucura si clientii care opteaza pentru leasing prin BRD Sogelease, aprobarea dosarului de finantare efectuându-se direct in showroom-urile dealerilor. in termen de maximum 2 ore de la aprobarea dosarului de leasing, clientii vor intra in posesia contractelor aferente achizitionarii autoturismului dorit.

Transparenta la nivel de costuri, flexibilitatea si rapiditatea aprobarii finantarii constituie avantaje suplimentare ale ofertei globale prin brandul BRD Finance, de care clientii se pot bucura.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)