Carrefour Property Romania si fondul de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) au obtinut o finantare de la BRD in valoare de 26 milioane de euro pentru dezvoltarea Ploiesti Shopping City, creditul acoperind 40% din valoarea proiectului.

Ploiesti Shopping City va avea o suprafata inchiriabila de 55.000 metri patrati, incluzand un hipermarket Carrefour ca ancora principala si peste 100 de magazine. Investitia totala in proiect este de 65 milioane de euro, din care 60% este asigurata prin finantare directa de catre Carrefour Property si NEPI, in calitate de parteneri in acest proiect, si 40% este asigurata prin contractul de credit semnat cu BRD – Groupe Societe Generale, se arata intr-un comunicat al Carrefour.

Deschiderea centrului comercial este programata pentru noiembrie 2012, iar lucrarile au inceput in decembrie 2011 . New Europe Property Investments are ca tinta investitii in centre comerciale, cladiri de birouri si proprietati industriale, in principal in Romania, unde grupul este activ inca de la infiintare, anul 2007. Fondul este listat la Bursa de Valori Bucuresti si detine active pe piata romaneasca estimate la peste 400 milioane de euro.BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare la BVB.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)