Avem o problemă cu rapiditatea schimbărilor fiscale implementate de Guvern și cu abilitatea de noastră de a contribui și de a ne adapta atât de repede la schimbări, a spus astăzi Francois Bloch, CEO BRD SocGen, în cadrul unei conferințe de presă.

„De exemplu, split TVA. Guvernul a lăsat acest sistem opțional pentru anumite companii, în timp ce pentru altele este obligatoriu. Impactul pentru bancă este că trebuie sa fim la dispoziția clienților noștri cu acest serviciu, fie că vor să apeleze la el sau nu”, a spus Bloch.

„Acesta este un proiect uriaș. Ca să avem abilitatea de a avea un cont special pentru TVA, pus mereu la dispoziția clientului, dacă decide sa apeleze la aceasta soluție, a trebuit să implementăm schimbări majore la sistemul nostru. A trebuit să facem aceste schimbari fără a avea vreun beneficiu. Ne-am fi dorit mai mult timp pentru asta”, a mai spus Bloch.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)