BRD sprijina o dezvoltare durabila, in special a IMM-urilor, care reprezinta “textura” esentiala a unei economii functionale, potrivit reprezentantilor bancii. Bancile finanteaza si au incredere in proiectele europene, creditele in acest domeniu fiind in marea lor majoritate performante, a declarat marti Adrian Lisandru, director in cadrul BRD – Groupe Societe Generale, la conferinta Mediafax Talks About European Funds.

“Bancile sunt interesate, sustin, finanteaza, acorda toata atentia si toata increderea proiectelor europene”, a afirmat Lisandru, director de promovare si distributie Persoane Juridice in BRD.

Lisandru a aratat ca, prin natura lor, bancile trebuie sa fie “usor” conservatoare, fiind de datoria intrepriderilor sa fie mai optimiste si mai increzatoare. “O banca se uita intotdeauna la capacitatea de generare de cash, de rambursare a creditului respectiv din activitatea propriu-zisa pe care o finanteaza pentru respectiva intreprindere. Esential in proportie de 90% este business planul, veridicitatea lui, adaptarea lui la realitatile concrete”, a spus reprezentantul BRD.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)