BRD a implementat o noua versiune a BRD@ffice – aplicatia de Internet banking dedicata companiilor. Noul BRD@ffice ofera utilizatorilor o procesare optimizata a operatiunilor si functionalitati suplimentare care raspund specificului activitatii desfasurate. Prelucrarea operatiunilor are loc in timp real, iar programul tranzactional este prelungit, asigurand folosirea eficienta a resurselor, precum si gestionarea facila a relatiei cu banca.

„Noile functionalitati ale serviciului au fost dezvoltate pentru a adapta solutia de internet banking profilului segmentelor carora ne adresam, tinand cont de nevoile utilizatorilor. Procesul de optimizare a serviciilor de banca la distanta va continua cu dezvoltari ce au la baza sugestiile primite din partea clientilor”, a declarat Alina Iosep, directoarea Directiei de Management al Produselor Corporate si IMM.

in plus, pentru a asigura utilizarea serviciului BRD@ffice intr-un mediu sigur, utilizatorii au acces la reduceri semnificative ale costurilor solutiilor de securitate (antivirus, antispyware, antispam, firewall) oferite prin ESET NOD32 Antivirus.

in primele 9 luni ale acestui an, valoarea operatiunilor realizate prin intermediul BRD@ffice a inregistrat o crestere de 35 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce numarul tranzactiilor a fost cu 22 % mai mare decat in primele trei trimestre ale anului 2011.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)