BRD isi completeaza oferta de carduri cu un nou produs: Platinum, destinat segmentelor de clientela cu venituri ridicate.

„Noul nostru produs premium vizeaza clientela de top si ofera servicii adaptate asteptarilor clientilor care isi doresc o asistenta bancara specifica stilului lor de viata, cu avantaje si facilitati bancare, dar si extrabancare”, a declarat Elena Oprea, directorul executiv delegat al Departamentului Marketing si Management al Produselor din cadrul BRD-Groupe Société Générale.

Cardul Platinum este disponibil in 3 variante: doua carduri de debit – in lei si euro – si un card de credit in lei. Cardul este emis sub sigla MasterCard. Detinatorii pot beneficia de o linie de credit (revolving sau overdraft) de pâna la 25.000 euro sau 110.000 lei. Pentru cardul de credit Platinum, banca ofera o perioada de gratie de pana la 60 de zile.

BRD pune la dispozitia posesorilor de carduri Platinum un info line dedicat, disponibil 24 de ore din 24. De asemenea, acestia beneficiaza de Programul Priority Pass – acces privilegiat in peste 600 de saloane VIP in aeroporturi din intreaga lume. Nu in ultimul rand, trebuie mentionate asigurarile incluse: de calatorie cu servicii concierge pe tot parcursul calatoriei in strainatate (servicii oferite de un asistent personal care rezerva, de exemplu, biletele de avion, camera de la hotel, masina cu sofer, masa de la restaurant sau terenul de golf) pe tot parcursul calatoriei in strainatate. Suplimentar, clientii pot beneficia si de pachetul de asigurari optionale: asigurarea jucatorului de golf si garantia extinsa a bunurilor electrocasnice, asigurarea Confort pentru protectie in cazul operatiunilor frauduloase efectuate cu cardul pierdut/furat, furtului de numerar cu agresiune, pierderii / furtului cheilor/documentelor, precum si asigurari de viata, in cazul in care opteaza pentru liniile de credit.

Utilizand cardul Platinum pentru plati la comerciantii parteneri MasterCard, clientii beneficiaza de reduceri si tratament preferential. in plus, BRD a incheiat parteneriate cu comercianti de lux, special pentru ca posesorii de card Platinum sa se bucure de o serie de oferte atractive.

Cardurile Platinum au un design special, iar pe langa functionalitatile specifice unui card bancar beneficiaza si de tehnologia contactless, care permite realizarea de plati rapide fara introducerea PIN-ului, si poate fi utilizat la toti comerciantii acceptanti din tara si strainatate care afiseaza sigla PayPass.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)