Pensionarii care aleg, pana la sfarsitul lunii noiembrie, sa-si incaseze pensia in cont deschis la BRD pot castiga unul dintre zecile de premii oferite de banca in cadrul promotiei Senior: 19 premii a cate 500 lei si 45 de pachete de vacanta. In promotie sunt incluse carduri de debit, precum si doua produse de economisire – Depozitul 1000 si contul de economii Atucont. De asemenea, clientii beneficiaza de dobanzi speciale la creditele de nevoi personale si descoperitul autorizat de cont.

Facilitatile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD si reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. Depozitul 1000 le este oferit clientilor seniori la o dobanda preferentiala, mai mare cu 0,5% pentru depozitele in lei si cu 0,25% pentru sumele depuse in euro. De asemenea, contul de economii Atucont beneficiaza de un bonus de 0,25% fata de dobanda standard.

Clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expresso cu o reducere la dobanda de 5%, indiferent de suma imprumutata si de perioada finantarii, precum si la un descoperit autorizat de cont la o dobanda preferentiala.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)