Philippe Lhotte, presedintele – director general al SG Expressbank AD, filiala Societe Generale din Bulgaria, va prelua de astazi, 13 septembrie, functia de director general al BRD – Groupe Societe Generale si va fi numit provizoriu administrator al bancii.

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor (AGOA) BRD – Groupe Société Générale s-a reunit pe 13 septembrie 2012, la hotelul Crowne Plaza. AGA Ordinara a avut pe ordinea de zi si a aprobat alegerea domnului Philippe Charles Lhotte in calitate de administrator, pentru un mandat de 4 ani, incepand cu data de 13 septembrie 2012. Numirea noului sef BRD este sub conditia obtinerii aprobarii prealabile a Bancii Nationale a Romaniei, conform dispozitiilor legale in vigoare.
Petre Bunescu, Director General Adjunct al Bancii, a fost imputernicit sa semneze in numele bancii Contractul de administratie cu noul sef BRD, Actul Aditional si forma actualizata a Actului Constitutiv ca urmare a modificarii componentei Consiliului de Administratie.
La sedinta au fost prezenti actionari reprezentand 86,98 % din capitalul social al bancii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)