BRD a lansat ANYMA, noua platforma dedicata tranzactionarii online pe pietele de capital. ANYMA completeaza dispozitivul de relationare cu clientii, adaugandu-se modului de lucru curent cu brokerii, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

ANYMA ofera o imagine completa a pietelor de capital locale si internationale (cotatii in timp real, adancime piata la nivel de simbol, statistici de tranzactionare). Usor de folosit, platforma pune la dispozitie spatii de lucru personalizate si un modul de analiza grafica avansat, impreuna cu modulul de tranzactionare integrat.

„Dorim sa venim mai aproape de clientii nostri prin intermediul unui produs care pune pe primul plan siguranta, confortul si eficienta, si ne asteptam ca ANYMA sa depaseasca asteptarile clientilor bancii”, a spus Daniel Pocorea, Directorul Directiei Piete de Capital din cadrul BRD-Groupe Société Générale.

Mai multe detalii despre ANYMA pot fi gasite accesand http://www.brd.ro/piete-financiare/piata-de-capital/anyma-online-trading-platform/.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)