BRD si-a completat oferta de creditare in cadrul programului ”Prima casa” cu produsul de finantare in lei. Banca ofera acest credit cu o dobanda nominala de Robor 3M + 2,5 pp, nu percepe comision de analiza si nici de gestiune lunara. Valoarea maxima este de 340.000 lei (in functie de destinatia creditului), iar durata maxima de acordare este de 30 de ani. Dobanda anuala efectiva* (DAE) este de 9,39%.

Creditul in lei completeaza oferta ”Prima casa” in euro a BRD, promovata inca de la inceputul programului. Finantarile in euro se acorda cu o dobanda nominala de Euribor 3M + 4 pp.

BRD a acordat primul credit in cadrul Programului Prima Casa. Demarat in iulie 2009,  programul a fost creat pentru  sustinerea celor care doresc sa isi cumpere sau sa construiasca o locuinta, prin acordarea unei garantii de stat aferente unui credit imobiliar cu dobanda redusa. in cele patru etape ale programului desfasurate pana in acest moment, BRD a acordat credite in valoare de peste 750 milioane de euro.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea  de-a patra capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Exemplu de calcul (valabil la data de 05.12.2012):  
Credit in valoare de 200.000 lei
Perioada: 30 ani
Suma lunara de plata: 1.573 lei (in plus, la acordare clientul plateste comisionul de gestiune datorat  FNGCIMM, in valoare de 490 lei/primul an)
Valoarea totala datorata  la sfarsitul perioadei de creditare: 576.944 lei

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)