BRD-Groupe Société Générale a lansat o campanie promotionala dedicata creditelor imobiliare acordate in cadrul programului Prima Casa. In cadrul acesteia, primii 1.000 de clienti care solicita un credit Prima Casa pana pe 15 iulie 2012 primesc gratuit asigurarea locuintei pentru primul an, in ordinea obtinerii finantarii.

Oferta BRD include credite in euro, acordate pe perioade de pana la 30 de ani, in valoare maxima de 71.250 EUR, cu un avans de numai 5% si rate lunare mici. Dobanda Anuala Efectiva „all inclusive” (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si toate celelalte costuri legate de finantare) oferita de BRD in cadrul acestei campanii este de 4,79%*.

Gama de venituri care pot fi luate in considerare este variata si include salarii, inclusiv obtinute in strainatate, pensii, activitati independente, drepturi de autor, tichete de masa, dividende, diurne, rente viagere, chirii.

In afara celor peste 930 unitati, BRD le ofera clientilor interesati de obtinerea unui credit Prima Casa serviciul Vocalis Prima Casa, la numarul de telefon 0800 804 804 (apel gratuit in reteaua Romtelecom, accesibil de luni pana duminica intre orele 08:00-22:00). De asemenea, clientii BRD pot solicita analiza de preacceptare a creditelor Prima Casa prin telefon, obtinand pe loc raspuns la solicitarea lor de credit.

Printr-un simplu apel, clientii pot primi informatii complete si solutii personalizate cu privire la Programul Prima Casa: detaliile ofertei de creditare BRD, documentatia necesara intocmirii dosarului de credit sau informatii privind fluxul procesului de aprobare a dosarului. De asemenea, acest serviciu faciliteaza stabilirea intalnirilor cu consilierii de clientela dedicati din agentiile BRD.

In plus, 24 de ore din 24, cei interesati pot obtine informatii despre Programul Prima Casa si pot directiona cererile de informatii prin completarea formularului disponibil pe site-ul http://www.creditulprimacasa.ro/ sau direct la adresa primacasa@brd.ro.

*Exemplu de calcul (nivel Euribor valabil pe 17 mai 2012). Pentru un credit in valoare de 40.000 euro, acordat pe o perioada de 30 de ani, clientul plateste o rata lunara de 202 EUR. Dobanda indexabila se calculeaza pornind de la indicele Euribor la 3 luni, la care se adauga o marja de 3,75 p.p. Valoarea totala datorata la sfarsitul perioadei de creditare: 74,250 EUR. in calcul nu au fost introduse asigurarile, deoarece asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea imobilului, iar asigurarea de viata este facultativa.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)