Dupa rezultate in crestere, profit de zece ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, 380 de milioane de lei in trei trimestre, angajatii BRD si-au cerut drepturile in strada. O suta de angajati ai BRD au cerut salarii mai mari si alte bonusuri, timp de doua ore in fata sediului central al bancii. Managerii au respins propunerile si au venit cu propria oferta.

„Salariul minim pe banca este 1.500 de lei si sunt foarte multi colegi care castiga 1.500 de lei. Anumite venituri, bonusuri, recompense, s-au polarizat numai in partea conducerii care si-a majorat veniturile in ultimii cinci ani cu 70-80%”, afirma Florin Ciolan, vicepresedintele sindicatului Impact-BRD, potrivit Digi24.

1000 de lei pentru 7300 de angajati

 

 

Citeste stirea integral pe iLikeBanking.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)