Consiliul de Administratie al BRD a decis, in reuniunea din 19 iulie 2019, numirea lui Radu Topliceanu în calitate de Director General Adjunct Retail, pentru un madat de 4 ani, incepand cu data de 05 august 2019, pe postul vacant existent in cadrul Comitetului de Directie al Bancii.

Potrivit băncii, numirea este conditionata de obtinerea aprobarii prealabile a Bancii Nationale a Romaniei si isi va produce efectele de la data emiterii acestei aprobari.

Bancher cu experienta internationala, Radu Topliceanu revine in tara din Singapore unde era director pentru sucursala Standard Chartered Bank. Bancher cu vechime, acesta a ocupat mai multe functii de conducere in cadrul bancilor Raiffeisen Bank, Sberbank Slovenia și Sberbank Europe.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)