BRD, în colaborare cu Namirial, facilitează accesul IMM-urilor la soluţii complete pentru semnarea electronică a documentelor. Acestea eficientizează interacţiunea firmelor cu diverse contrapartide din domeniul public (Administraţia Financiară, ONRC sau ITM) şi din cel privat (semnarea diferitelor contracte cu partenerii sau furnizorii), dar şi în propriul cadru intern (semnarea contractelor de muncă, a altor documente interne etc).

BRD oferă certificate recunoscute la nivel european

Soluţiile sunt oferite în parteneriat cu Namirial România şi vizează atât emiterea de certificate pentru semnatură electronică calificată, recunoscute la nivel european, cât şi accesul la o platformă care permite gestionarea fluxurilor de partajare şi semnare a documentelor (eSignAnyWhere).

Dacă în cazul certificatelor – produse ce pot fi considerate « de bază » -, avantajele sunt binecunoscute datorită promovării intense din perioada pandemică, utilizarea platformelor este un subiect tot mai discutat. Concret, utilitatea platformelor este dovedită în special pentru procesele de semnare care implică semnatari multipli din partea companiilor. Avantajul utilizării eSignAnyWhere este dublu: o interfaţă web simplă care permite gestionarea unor fluxuri complexe, facilitând colaborarea atât în cadrul echipei, cât şi cu alte companii.

BRD a agreat cu Namirial o ofertă pentru IMM-urile cliente ale băncii cu cifră anuală de afaceri de peste 1 milion de euro, care permite obţinerea acestor două produse la preţuri reduse faţă de tariful standard.

Astfel, în cazul certificatelor de semnătură calificată, emise atât în cloud (la distanţă), cât şi pe token, clienţii BRD se bucură de un discount de până la 27%, având posibilitatea de a le configura cu valabilitate de 1 an sau 3 ani, în funcţie de nevoile business-ului propriu.

În privinţa platformei de semnare, aceasta poate fi achiziţionată cu o reducere de 30% pentru un număr de minimum 1.000 de plicuri (echivalentul documentelor ce trebuie semnate), inclusiv o perioadă gratuită de testare a facilităţilor oferite de eSignAnyWhere (30 zile calendaristice).

Procesul de achiziţie a ambelor soluţii Namirial este simplu şi rapid şi se desfăşoară integral on-line, direct pe site-ul namirial.ro, iar pentru mai multe detalii poate fi consultată pagina BRD.

Cristina Coşniceru: BRD oferă instrumente care accelerează digitalizarea

“Suntem alături de clienţii noştri, susţinându-i în dezvoltarea activităţii lor prin oferirea unor instrumente care accelerează digitalizarea, valoroase atât în interacţiunile cu banca, cât şi în cele cu alţi actori din ecosistemul de afaceri”, a spus Cristina Coşniceru, Director Marketing Corporate şi Management Vânzări la BRD Groupe Société Générale.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)