BRD anunță că în noaptea de duminică, 12 mai 2019, spre luni, 13 mai 2019, va realiza o operațiune de modernizare a sistemului informatic de carduri.

În consecință, între orele 00:00 și 06:00, deținătorii de carduri BRD nu vor putea realiza operațiuni cu acestea în România sau în străinătate, iar rețeaua de ATM-uri și POS-uri a băncii nu va fi disponibilă.

Recomandarea băncii pentru clienții care vor fi în situația de a face diverse plăți în respectivul interval orar este să își asigure o rezervă de numerar.

“Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente pe care această operațiune le-ar putea cauza clienților noștri deținători de carduri și le mulțumim pentru înțelegere” este mesajul băncii pentru clienții săi.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)