BRD – Groupe Société Générale si Federatia Romana de Ciclism au reinnoit azi parteneriatul care are ca obiect sustinerea de catre banca a desfasurarii Turului Ciclist al Romaniei. Alexandre Maymat, Presedintele-Director General al BRD, a semnat si inmanat reprezentantilor FRC cecul in valoare de 152.700 de lei, suma cu care BRD contribuie la organizarea editiei din acest an a „Micii Bucle”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.

BRD – Groupe Société Générale este, pentru cel de-al 15-lea an, partenerul oficial al ’’Turului Ciclist al Romaniei”, competitie la care au confirmat in acest an participarea 15 echipe (4 din Romania si 11 din strainatate) cuprinzand un total de 90 de sportivi.

Traditionala competitie ciclista,  ajunsa in acest an la cea de-a 49-a editie, se va desfasura in perioada 2 – 9 iunie. Caravana ce va parcurge aproape 1.200 de kilometri va porni in acest an de la Constanta si va trece linia de sosire la Marghita (judetul Bihor). Traseul va traversa 15 judete si va cuprinde 22 de sprinturi si 10 catarari. BRD va oferi tricoul galben la sfarsitul fiecareia dintre cele 9 etape ale competitiei, precum si castigatorului Turului Romaniei.

Dorindu-le succes tuturor participantilor la cursa, Alexandre Maymat, Presedintele-Director General al BRD, a declarat:                „Sprijinim ciclismul pentru ca este un sport de caracter, spectaculos si in acelasi timp pentru ca este un adevarat ambasador al Romaniei. Ciclismul reprezinta in acelasi timp foarte bine valorile BRD si ale Grupului Société Générale: spiritul de echipa, profesionalismul si inovarea”.

La randul sau, Presedintele Federatiei Romane de Ciclism, Ion Badea, a declarat: „Turul Ciclist al Romaniei creste de la an la an, devenind o competitie tot mai complexa si mai disputata. De altfel, castigarea editiei 2011 a Turului Romaniei l-a propulsat pe Andrei Nechita la Jocurile Olimpice de la Londra, competitie unde Romania nu a mai avut un reprezentant in proba de ciclism de mai mult de 30 de ani. Le multumesc sponsorilor, intre care  mentionez in mod special BRD, pentru sprijinul acordat organizarii acestui eveniment sportiv de importanta nationala”.

BRD – Groupe Société Générale este a doua banca a Romaniei si una dintre institutiile cele mai puternic implicate in sprijinirea sportului romanesc, pe care l-a sprijinit, in timp, cu peste 2 milioane de euro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)