Un card este util mereu, mai ales cand vrei sa faci plati online, de exemplu. Cand clientul cauta un card de credit se uita la dobanda efectiva (DAE) si perioada de gratie. Din acest punct de vedere, produsul oferit de BRD este cel mai avantajos. PUNCT Card – in lei are o dobanda efectiva pentru plata la comercianti  de 11,58%, iar DAE pentru retragerea banilor cash este de 17.13 %. Taxa de emitere este zero iar perioada de gratie este de 60 de zile (la comercianti).

BRD vs Credit Europe Bank

La polul opus intalnim un card de credit ce ar trebui ocolit de clientii chibzuitit. Credit Europe Bank de tine in portofoliu un produs “piperat”. CardAvantaj Mastercard Standard – in lei, are o dobanda efectiva de 25,71% pentru plata la comercianti si una de 39,39 % pentru retragerea de numerar. Taxa de emitere este zero iar perioada de gratie oferita de banca este de doar 45 de zile.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)