Clientii se pregatesc de Pasti, la fel si bancile. BRD isi anunta clientii ca daca vor realiza doua tranzactii Western Union prin BRD, pana pe 30 iunie 2013, vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 120 de premii a cate 100 de euro sau unul dintre cele 3 premii in valoare de 1.000 euro. Campania a demarat astazi in intreaga retea de unitati a BRD (aproximativ 900 de agentii).

 

“Lansarea campaniei BRD dedicate promovarii serviciului Western Union inainte de Sarbatorile Pascale sustine fidelizarea clientilor si cresterea numarului transferurilor in unitatile noastre. BRD lanseaza in premiera un mecanism ce faciliteaza participarea celor ce trimit sau primesc bani din tara sau strainatate, acestia intrand automat in tragerea la sorti”, a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Delegat al Departamentului Marketing si Managementul Produselor din cadrul BRD- Groupe Société Générale.

 

Regulamentul promotiei este disponibil pe www.brd.ro. Detalii suplimentare pot fi obtinute apeland serviciul Vocalis, la numerele 0800 803 803 (TelVerde gratuit in reteaua Romtelecom), 021 302 61 61 (apelabil din orice retea de telefonie) si *BANCA (tarif normal, apelabil din retelele Orange si Vodafone).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)