BT Asset Management SAI lanseaza produsul de economisire BT Euro Obligatiuni. Acesta reprezinta un fond deschis de investitii, denominat in euro, destinat persoanelor fizice si juridice, clientilor actuali si potentiali ai BTAM.

Cei care opteaza pentru BT Euro Obligatiuni pot utiliza produsul atât pe termen lung, cât si pentru investitii si retrageri periodice. Produsul permite economisiri cu capitalizarea zilnica a câstigurilor acumulate. BT Asset Management SAI estimeaza ca acest nou produs va incuraja utilizarea fondurilor de investitii in rândul celor cu economii in euro, precum si cresterea activelor in administrare.

BT Euro Obligatiuni este o alternativa la economisirea traditionala in lei, in conditii de randament atractiv si flexibilitate. Clientii pot realiza, prin intermediul acestui produs, investitii in instrumente financiare cu venit fix – depozite, obligatiuni sau titluri de stat – si beneficiaza de costuri de administrare scazute, respectiv de lichiditate ridicata.

Noul produs poate fi accesat la oricare dintre sediile Bancii Transilvania. Pentru informatii suplimentare, persoanele interesate au la dispozitie atât siteul BT Asset Management, www.btam.ro , cât si cel al Bancii Transilvania, www.bancatransilvania.ro , precum si serviciul de Call Center al BT, la numerele de telefon: 0801 010128 si 0264 30 80 28.

BT Asset Management SAI este pe locul 5 in topul administratorilor de active din România si face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania.  Fondurile BTAM sunt distribuite prin intermediul retelei Bancii Transilvania, care cuprinde aproape 550 de locatii. in prezent, peste 15.000 de clienti ai BT Asset Management beneficiaza de servicii de administrare a activelor, prin cele 5 fonduri deschise de investitii.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)