BT Leasing MD, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a urcat pe prima poziție în topul companiilor de leasing din Republica Moldova, în funcție de valoarea finanțărilor de mijloace fixe acordate în leasing, se arată într-un comunicat de presă remis de companie.

Detalii rezultate financiare 2016/2015:
* Creștere cu aproape 170% a finanțărilor de autovehicule noi în leasing în 2016, devenind lider de piață şi pe acest segment;
* Creștere cu aproape 60% a valorii finanțate în leasing;
* Creștere cu aproape 40% a numărului de clienți;
* 30% din finanțările noi sunt acordate prin produsul de leasing “2 ore”;
* Creșterea portofoliului cu aproape 30% față de nivelul prognozat.

Vasile Donica, Director General BT Leasing MD: ”Suntem bucuroși de rezultatele obținute, care se datorează celor 9 ani de muncă susținută de când ne-am lansat pe această piață. Nu ne vom opri aici. Vom continua să venim pentru clienți cu cele mai inovative şi flexibile soluții de finanțare, ceea ce va consolida poziția noastră de lider pe segmentul auto nou.”

BT Leasing MD oferă o gamă completă de produse și servicii de finanțare în leasing pentru achiziția de autovehicule, echipamente, utilaje și imobile pentru persoane fizice și pentru societăți comerciale din Republica Moldova.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)