BT Mic anunță sprijin pentru susținerea antreprenorilor care gestionează o şcoală sau o gradiniţă privată şi au nevoie de finanţare și lansează Creditul pentru educaţie. Micile afaceri in care activează deja mii de copii și angajați au trecut în această perioadă prin numeroase incertitudini, au renunțat la anumite taxe dar au făcut investiții mari pentru deschiderea scolilor/ grădinițelor în siguranță. Pentru a susține și aceste afaceri, BT Mic a lansat un produs prin care antreprenorii vor avea acces, în doar câteva zile, la sume de până la 200.000 de lei, cu garanţie europeană.

Potrivit băncii, poti imprumuta pana la 200.000 de lei in 3-4 zile lucratoare, daca ai o scoala sau o gradinita privata. Iar faptul ca beneficiezi de garantie europeana inseamna ca nu trebuie sa furnizezi garantii materiale. Mai exact, garantia europeana gratuita este oferita de Fondul European de Investitii (“FEI”) in cadrul programului Uniunii Europene – Skills & Education Pilot

Ce avantaje au antreprenorii

Companiile au acces la finantare indiferent de forma de organizare a scolii sau gradinitei. Deci poate fi un SRL, sau chiar o asociatie sau o fundatie care isi desfasoara activitatea in domeniul educatiei. Trebuie doar sa ai cel putin 3 luni de activitate.

Mai mult:
Nu ai nevoie de contributie proprie
Poti inapoia banii chiar si in 7 ani
Nu e nevoie sa furnizezi garantii materiale

Poti lua credit pentru:

  • Rechizite si materiale consumabile pentru activitati (jocuri, carti etc.
  • Platforme online, licente, software, aplicatiiTraininguri pentru angajati
  • Plata chiriei, a facturilor, salariilor sau a altor datorii
  • Organizarea de evenimente educationale
  • Mobilier nou sau achizitia de echipamente electronice
  • Renovarea punctelor de lucru actuale sau deschiderea unora noi
  • Altceva, ce te-ar ajuta sa iti dezvolti activitatea

De ce documente ai nevoie

Cei interesati de finanatarea afacerii prin BT MIC vor trebui sa aduca documentele legale de infiintare a firmei si cele financiare – ultima balanta lunara si balanta aferenta lunii decembrie.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)