Banca Transilvania, partener al Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival, oferă 8 burse liceenilor cu spirit întreprinzător, pentru a beneficia gratuit de experiența acestui festival unic în România.

Liceenii vor avea ocazia să interacționeze cu domeniul de business, prin participarea la întâlniri şi workshop-uri.

Evenimentul este organizat de EA – The Entrepreneurship Academy, în 26 – 31 august a.c., în Bucureşti şi se adresează adolescenților din toată țara, din clasele a X-a, a XI-a sau a XII-a. După înscrierea online, vor fi selectate 40 de persoane pentru a participa la festivalul de antreprenoriat, dintre care 8 vor beneficia de Burse Founders by BT.

Experiența The Future Entrepreneurs Festival:


● Participanții se vor întâlni cu fondatori şi manageri de businessuri şi organizații precum: UNTOLD & NEVERSEA, Therme București, Mercato Communale, M60, Mamizza, Trend Consult, Asociația Dăruiește Viață, StartCasa, Brand Architects, Tudor Personal Tailor și Banca Transilvania.
● Workshopurile vor combina teoria cu practica, iar tematicile vor fi: marketing, vânzări, gândire antreprenorială, dezvoltare de business etc.
• Înscrierea se face online, AICI

Pentru BT, implicarea în acest program este un nou mod de a contribui la educația antreprenorială a noilor generații.

Despre eveniment citesti AICI

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)