Începând cu luna martie 2018 BC Victoriabank SA lansează serviciul de analiză și previziune macroeconomică, care va oferi atât clienților Băncii, cât și publicului larg, informații privind cele mai recente evoluții macroeconomice și financiare și perspectivele pe termen scurt și mediu pentru Republica Moldova și sfera internațională.

Astfel, echipa Băncii va elabora și publica Rapoarte de analiză macroeconomică, cu frecvență săptămânală, în colaborare cu un expert recunoscut în România și pe plan internațional, dr. Andrei Rădulescu, director Analiză Macroeconomică la Banca Transilvania.

Buletinul „VB Săptămânal” va analiza evoluțiile recente ale indicatorilor macro-financiari din Republica Moldova și din plan extern (Zona Euro, Rusia, Statele Unite și România). Raportul are caracter informativ și poate fi utilizat de populație și companii (clienți sau potențiali clienți) în fundamentarea deciziilor de consum și investiții.

Iar, începând cu  trimestrul II al anului curent, BC Victoriabank SA va lansa și un “Raport de analiză și previziune pe termen mediu pentru economia Republicii Moldova”,  elaborat și publicat trimestrial.

Buletinele „VB Săptămânal” vor fi disponibile pe pagina web a Băncii, www.victoriabank.md, iar în viitorul apropiat va fi lansată abonarea la Raportul dat prin intermediul poștei electronice.

Prin acest serviciu, BC Victoriabank SA vrea să aducă clientului mai multă siguranță  și fermitate în procesul de fixare a unei hotărâri în plan financiar și investițional, având la îndemână suportul „virtual” al experților din echipele Victoriabank și Banca Transilvania, precum și analizele  și statisticile macroeconomice oferite de aceștia. 

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)