Raiffeisen Bank  a deschis dialogul despre creativitate si inovatie in cadrul  Bucharest Technology Week 2017. Bogdan Popa, COO&CIO Raiffeisen Bank, a vorbit, in premiera, despre cele mai importante inovatii ale Raiffeisen pentru 2017.

“Noi, la Raiffeisen Bank, avem trei directii mari pentru inovatie:
– sa oferim clientilor nostri o experienta cat mai placuta – accesibila, usoara, clara – cu banca atat in online, cat si in offline: acasa prin telefon, la birou prin laptop, in agentiile noastre.
– sa analizam datele, astfel incat sa ajutam clientii sa inteleaga mai usor ce fac cu banii, cum ii utilizeaza si cum isi pot planifica viata financiara mai bine.
– digitalizarea proceselor noastre interne pentru a simplifica experienta clientilor cu noi.”

Bucharest Technology Week 2017 se desfasoara in saptamana 22 – 28 mai, iar Expozitia are loc in Piata George Enescu intre 26 si 28 mai.

Bogdan Popa a fost numit de Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank sa preia conducerea diviziei Operatiuni si IT, in martie 2017.

Bogdan Popa s-a angajat in Raffeisen Bank in aprilie 2002 ca manager al departamentului de management al bilantului si portofoliului, iar in 2003 devine director al Directiei Managementului Bilantului si Portofoliului, in cadrul Diviziei Trezorerie si Piete de Capital. In 2007 preia conducerea Directiei de Control Financiar si Contabilitate. In 2012, Bogdan devine CFO al bancii si membru al directoratului.

SURSA Foto- Raiffeisen Bank

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)