Bank Leumi Romania a dezvoltat un credit de investitii dedicat firmelor interesate de achizitia de bunuri oferite spre vanzare în cadrul procedurilor de executare a  garantiilor, care permite rambursarea sumelor împrumutate într-o perioada de pana la zece ani.

“Dorim sa încurajam antreprenorii sa îsi dezvolte activitatile si sa reintroduca în circuitul economic active care au fost scoase din productie în urma procedurilor de  executare silita a unor credite cu probleme. Cu un avans de numai 10%, care reprezinta în fapt garantia de participare la licitatie, pot achizitiona bunuri la preturi  foarte atractive”, spune Dragos Alexandru, Director al Diviziei Comercial la Bank Leumi Romania.

Pentru a nu bloca lichiditati importante pentru o astfel de achizitie, companiile pot accesa un credit special pentru bunuri executate silit cu dobanda efectiva (DAE) începand cu 6,5% la lei si  4,5% la euro. Termenul de rambursare este de cinci ani pentru echipamente sau autovehicule si de 10 ani pentru imobile. Nu sunt necesare alte garantii imobiliare în afara de ipoteca asupra bunului achizitionat.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)