Angajatori cu nume sonore in domeniul financiar-bancar precum Allianz-Tiriac, Uniqua Asigurari, BCR Asigurari de Viata, BCR Banca pentru Locuinte sau Raiffeisen Banca pentru Locuinte vor participa la bursa locurilor de munca deschisa la Sala Dalles, cu oferte pentru tinerii absolventi. Desi evenimentul a fost gandit pentru tineri si pentru un anumit nivel de pregatire, printre participanti sunt si persoane trecute de 45 de ani si absolventi de studii medii, care isi depun CV-urile.

Oferta angajatorilor cuprinde posturi de PR, call center, inginer sistem, administrator retea, programator, web designer, agent asigurari, reprezentant vanzari, redactor monitorizare, asistent maketing sau director de vanzari.

Robert Bibiri, reprezentant al organizatorilor, a declarat ca bursa locurilor de munca face parte din proiectul european “sanse mai bune pentru ocuparea tinerilor absolventi de studii superioare – STASS”, incercandu-se atragerea in special a companiilor din domeniile care fac cele mai multe angajari in perioada crizei.

Bursa locurilor de munca va continua si miercuri, cand sunt asteptate si alte companii care au confirmat participarea.
Accesul este gratuit, intre orele 11.00 si 16.00, pentru toate persoanele interesate, indiferent de statutul pe piata muncii si de studiile absolvite.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)