În 18 iunie 2019, acționarii Băncii Transilvania au transmis către Bursa de Valori București (BVB) decizia de reînnoirea a mandatelor conducătorilor băncii care urmau să ajungă la termen, inclusiv cel al directorului general Ömer Tetik.

BT a prelungit mandatele următorilor conducatori ai băncii:

Omer Tetik – Director General;
Luminita-Delia Runcan – Director General Adjunct;
Gabriela-Cristina Nistor – Director General Adjunct;
Leontin Toderici – Director General Adjunct;
George-Razvan Calinescu – Director General Adjunct;
Tiberiu Moisa – Director General Adjunct.

Omer Tetik, director general al Bancii Transilvania desemnat pentru a coordona activitatea bancii, si-a inceput mandatul la 1 iunie 2013. Anterior, Omer Tetik a indeplinit functia de Presedinte al Credit Europe Bank Romania si al Consiliului de Administratie al respectivei banci.

“BANCA TRANSILVANIA S.A. informeaza actionarii ca, prin Rezolutia din data de 14.06.2019 adoptata in conformitate cu prevederile Legii nr. 31 din 1990 si ale legislatiei bancare, Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania a decis reinnoirea mandatelor conducatorilor amintiti mai sus.

Mandatele aferente celorlalti membri ai organului de conducere raman in vigoare si neschimbate. Rezolutia produce efecte de la data adoptarii ei, in limitele stabilite de legislatia bancara”, arată un comunicat al băncii transmis Bursei de Valori București (BVB).

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)