Posesorii cardurilor de credit Bancpost castiga la fiecare tranzactie efectuata cu cardul. Pana pe 30 iunie 2012, pentru tranzactiile de retragere de numerar si cumparaturile cu plata integrala la comercianti, utilizatorii cardurilor de credit vor primi pana la 3% din suma cheltuita inapoi pe card, in limita a 150 de lei. Astfel, pentru retrageri de la ATM-urile Bancpost bonusul oferit este de 1% din suma retrasa, pentru cumparaturile la supermarketurile si in benzinariile acceptante suma oferita este de 2%, iar pentru cumparaturile la restul comerciantilor parteneri, 3%.

“Prin aceasta campanie dorim sa venim si mai mult in ajutorul clientilor care folosesc frecvent cardurile de credit, fie pentru plata cumparaturilor, fie cand au nevoie de cash. Bonusul oferit inapoi pe card este inca un beneficiu major, alaturi de sistemul de rate fara dobanda in peste 2000 de locatii comerciale si de perioada de gratie de 49 de zile oferita la cumparaturile cu plata integrala, implicite cardurilor de credit emise de EFG Retail Services”, a spus Aris Papathomas, Director General EFG Retail Service IFN SA.

Mai multe detalii despre ofertele EFG Retail Service pe www.euroline-cards.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)