Garanti Bank a initiat o campanie prin care noii clienti care obtin un card de credit WWF Bonus Card, pana la 31 martie 2013, primesc un bonus de 100 de lei, pe care il pot folosi pentru a adopta simbolic un urs brun. Bonusul de 100 de lei este disponibil odata cu activarea cardului si poate fi utilizat atat pentru cumparaturi gratuite, cat si pentru a adopta simbolic un urs, accesand un site specific.
Clientii WWF Bonus Card care aleg sa adopte in mod simbolic un urs brun vor primi un urs de plus WWF si un certificat de prieten al naturii.

Fondurile colectate de la noii posesori de WWF Bonus Card care aleg sa adopte un urs vor fi directionate catre programele de conservare derulate de catre WWF – Romania, pentru a  asigura un habitat propice speciilor amenintate.

„Parteneriatul nostru cu WWF reprezinta o prietenie de lunga durata, prin care luptam impreuna pentru protejarea mediului inconjurator. Credem cu tarie in misiunea de conservare a ariilor care sunt casa unor specii protejate, asa cum este ursul brun, motiv pentru care avem WWF Bonus Card in portofoliu. Cu WWF Bonus Card, 0,5% din valoarea cumparaturilor achitate cu acest card merge catre proiectele WWF, ce vizeaza conservarea naturii in ariile protejate din Carpati, de-a lungul Dunarii si in Delta Dunarii, procentul de 0,5% fiind suportat in intregime de catre banca, fara niciun cost din partea posesorilor de card”, spune Virginia Otel, Director Comunicare la Garanti Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)