Clientii OTP Bank Romania care aplica in perioada 15 mai – 15 iulie 2013 pentru un card de credit MasterCard cu 6 rate fara dobanda pentru orice plata – indiferent de valoarea acesteia, la orice comerciant din tara sau din strainatate – pot castiga unul dintre cele 16 premii saptamanale, fiecare in valoare de 500 de euro, oferite prin tragere la sorti.

Practic, toti comerciantii acceptatori de carduri din lume sunt partenerii bancii, astfel incat clientii pot plati absolut orice in 6 rate lunare fara dobanda. Facilitatea este disponibila inclusiv pentru platile efectuate la furnizorii de utilitati si pentru platile online.

Clientii care opteaza pentru un card de credit MasterCard Standard emis de OTP Bank beneficiaza de multiple avantaje, precum:

·    Toate tranzactiile la comercianti pot fi rambursate in 6 rate lunare;
·    Dobanda ZERO pentru creditul utilizat, cu singura conditie a achitarii ratelor lunare la timp;
·    Sistemul de rate functioneaza automat, fara alte demersuri din partea posesorului de card;
·    Simplitate si flexibilitate: acelasi numar de rate la orice comerciant, indiferent de suma cheltuita;
·    Clientii pot efectua plati in rate la orice comerciant acceptator de carduri din tara sau din strainatate, inclusiv la furnizorii de utilitati si servicii (gaz, electricitate etc.) si la toti comerciantii online acceptatori de carduri;
·    Suma minima lunara de plata de doar 2% din creditul utilizat (plus eventualele dobanzi sau comisioane, in cazul in care clientul renunta la rate);
·    Comision zero de emitere;
·    Aprobare rapida, in numai 4 zile de la depunerea documentatiei complete;
·    Posibilitatea personalizarii cardului de catre client, cu o fotografie sau o imagine proprie;
·    Inscrierea in programul de recompense Mastercard Rewards si acumularea de puncte de fidelitate la fiecare plata efectuata cu cardul;
·    Posibilitatea activarii serviciului Alerte SMS, la cerere, pentru a primi in timp real informatii cu privire la contul si tranzactiile aferente.

Mai mult, clientii care aleg cardul de credit MasterCard emis de OTP Bank Romania se pot inscrie gratuit in programul de recompense MasterCard Rewards si vor primi garantat un bonus de 1000 de puncte de fidelitate in momentul inrolarii si 1000 de puncte la prima plata cu cardul. Fiecare plata cu cardul de credit aduce puncte suplimentare, puncte care pot fi folosite pentru achizitia de bunuri si servicii atractive, disponibile in catalogul special accesibil online, dupa inrolare.
”Cardul de credit MasterCard cu rate emis de OTP Bank faciliteaza efectuarea oricarei plati, in tara sau in strainatate si le aduce clientilor nostri posibilitatea rambursarii in 6 rate lunare cu  dobanda zero, flexibilitate in achitarea ratelor, aprobare rapida si siguranta tranzactiilor efectuate. Cardul are un caracter unic pe piata din Romania si se aliniaza angajamentului asumat de catre OTP Bank de a identifica si promova produse si servicii care raspund eficient cerintelor actuale ale pietei. Iar pentru ca vara este o perioada in care folosim cardul de credit mai mult decât de obicei pentru cheltuielile de vacanta, am lansat o campanie promotionala foarte atractiva, cu premii binevenite pentru oricine inainte de concediu”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank România.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)