Filiala din Kazahstan a bancii Sberbank din Rusia, impreuna cu Visa a lansat in 12 octombrie, primul card bancar din aur masiv, incrustat cu 26 de diamante. Sberbank, Kazahstan si Visa a lansat primul “card bijuterie” incrustata cu aur masiv – Visa Infinite Companion Card – editie limitata. Cardurile vor fi distribuite in baza unei invitaiii, 100 celor mai apreciati clienti, potrivit unui comunicat al bancii

“Visa Infinite Exclusive este mai mult decat un card bancar: sunt deschide usile atat pentru prprietarii de servicii exclusiviste cat si clientilor dornici de astfel de privilegii. Suntem continuu interesati sa surprindem deitinatorii de carduri Visa premium si sa le oferim ceva unic si original. Suntem  foarte incantaii de parteneriatul cu “Sberbank” pentru aceasta premiera modiala – card din aur incrustat cu diamante. Noi suntem gata sa le oferim o noua harta a serviciilor de lux, care subliniaza perfect clasa proprietarului”, a declarat seful Visa Kazahstan.

Pachetul de servicii si beneficii oferite posesorilor de carduri Visa Infinite exclusive, sunt concepute pentru a satisface si cei mai pretentiosi clienti. Acestea includ servicii exclusive precum “Sberbank First”, cu manager personal, asigurare de viaia si sanatate “Chartis” in valoare de 40 de milioane de tenghe si acces la Priority Pass (servicii VIP in aeroporturi). De asemenea deiinatorii vor primi in calitate de bonus un iPhone 5 si cardul de credit Montblanc.

gold card

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)