Posesorii de carduri de credit EuroLine American Express® au acum la dispozitie o noua modalitate avantajoasa de plata in rate la comerciantii parteneri. Sistemul Rate Usoare, lansat in premiera de ERB Retail Services, permite achizitionarea produselor in pana la 24 de rate cu o dobanda redusa, de doar 1% pe luna. Prin gama foarte larga de rate la alegere, clientii isi pot ajusta rata lunara in functie de propriul buget, inca din momentul achizitiei produsului dorit. Clientii pot verifica in prealabil valoarea ratei lunare, in doar cateva secunde, prin simpla trimitere a unui SMS cu tarif normal la numarul 1743, in care mentioneaza valoarea produsului si numarul de rate ales.

“Sistemul Rate Usoare a aparut ca urmare a dorintei noastre de a ne imbunatati serviciile si de a oferi clientilor un sprijin financiar real in viata de zi cu zi. Prin Rate Usoare clientii au acum un instrument puternic care le ofera control total in determinarea ratei lunare si, prin urmare, increderea necesara de a achizitiona produsele dorite. Astfel, clientii pot cumpara produse de valoare ridicata, fara a suporta presiuni financiare, prin alegerea unui numar mai mare de rate. In acelasi timp, ei pot opta pentru un numar redus de rate atunci cand fac cumparaturi de zi cu zi. Atat dobanda de 1%, extrem de avantajoasa, cat si posibilitatea de a alege un numar de pana la 24 de rate, permit clientilor sa isi ajusteze rata lunara pana la valoarea ideala pentru ei. Suntem convinsi ca noul sistem, Rate Usoare, se va bucura de aprecierea larga a clientilor nostri si ca va constitui in acelasi timp un stimulent pentru cresterea consumului in general.” a declarat domnul Aris Papathomas, Director General, ERB Retail Services.

Sistemul de Rate Usoare devine astfel un beneficiu major al cardurilor EuroLine American Express®, alaturi de sistemul de Rate Fara Dobanda, activ in peste 2000 de locatii comerciale, si de promotia “Pana la 3% BONUS inapoi pe card” valabila la cumparaturile cu plata integrala si la retragerile de numerar.

Pentru a beneficia de noul sistem, clientul trebuie sa aleaga produsul si numarul de rate si sa solicite vanzatorului magazinului partener plata in Rate Usoare cu cardul EuroLine American Express®. Dupa efectuarea platii, pe chitanta primita vor fi evidentiate valoarea produsului, numarul de rate usoare ales si costul creditului (dobanda). De asemenea, clientul primeste toate detaliile necesare de plata prin extrasul de cont lunar. Mai multe detalii pot fi obtinute pe www.carduleuroline.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)