Incepand cu aceasta luna Credit Europe Bank desfasoara o noua campanie care extinde avantajele celui mai popular card de cumparaturi in rate fara dobanda si la comerciantii care nu sunt inca parteneri CardAvantaj, pentru cheltuielile asociate perioadei de vacanta.

Prin intermediul campaniei “Vara asta ma indragostesc de CardAvantaj”, posesorii acestui tip de card pot beneficia de 3 rate fara dobanda, in afara retelei de parteneri, pentru orice achizitie in valoare mai mare de 200 de lei de la locatiile comerciale din turism, horeca si transport, precum linii aeriene, aeroporturi, agentii si operatori de turism, restaurante, baruri, cluburi, hoteluri si magazine de tip Duty Free. Campania se refera atat la comerciantii de pe teritoriul Romaniei, cat si din afara tarii si include si magazine din zona de divertisment si lifestyle/fashion cum ar fi cinematografe si teatre, saloane de infrumusetare, SPA, cosmetice si magazine de moda.

“Ne dorim sa fim de un real ajutor clientilor nostri pe perioada vacantei de vara, cand de regula bugetele sunt foarte atent analizate. Astfel, acestia vor putea beneficia de cumparaturi in rate chiar si in cazul comerciantilor care nu fac parte inca parte din cercul partenerilor CardAvantaj, oriunde in lume”, a declarat Mert Kaftanoglu, Head of Portfolio Management la Credit Europe Bank.

Campania se va intinde pe durata intregii veri, pana la 1 septembrie 2013.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)