Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Clienţii Băncii Transilvania pot aplica online pentru cardul de cumpărături STAR Forte, prin aplicaţia BT Pay, ceea ce înseamnă acces la bani şi la card în aproximativ zece minute. Opţiunea va fi disponibilă clienţilor gradual, în decurs de aproximativ o săptămână. Lansarea face parte din strategia băncii de a veni constant cu alternative de banking la distanţă.

Parte din programul de loialitate STAR al Băncii Transilvania, cardul STAR Forte vine cu următoarele beneficii pentru clienţi: împrumut de până la 25.000 de lei, cumpărături în până la 24 rate fără dobândă sau puncte de loialitate la peste 17.000 de comercianţi din mediul fizic și online.

Clienţii vor primi cardul fizic la adresa dorită sau la o unitate BT, varianta digitală a acestuia având avantajul că poate fi folosită imediat, prin BT Pay. În BT Pay, clienţii au la îndemână toate informaţiile despre STAR Forte: sold; număr de puncte STAR acumulate; datele cardului; numărul de rate care mai trebuie achitate; tranzacţiile realizate, grupate pe categorii; obligaţiile lunare de plată şi oferte de la partenerii STAR, iar pentru plățile online aceştia pot confirma tranzacțiile direct de pe telefon.

Cardul STAR Forte este destinat cetăţenilor români cu venituri salariale, care lucrează de cel puţin 3 luni la actualul angajator. Pentru fluxul online, banca ia în considerare categoria de venituri prin care poate oferi produsul cel mai rapid unui număr semnificativ de clienţi, şi anume salariul. În unităţile Băncii Transilvania pot aplica pentru STAR Forte persoane cu venituri mult mai variate – salarii, dividende, chirii, pensii etc.

“Avem ambiţii mari în ceea ce priveşte transformarea digitală a băncii. Planurile noastre au legătură mai ales cu transpunerea în mediul digital a majorităţii proceselor de originare de produse, aşa încât clienţii vor putea comanda online, inclusiv prin telefon, tot mai multe produse şi servicii. Lansarea de azi este un nou pas prin care oferim clienţilor mult mai multă convenienţă, deschizând astfel şi mai mult accesul la banking”, declară Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

STAR Forte este primul card de credit al Băncii Transilvania, lansat în 2003. Peste 550.000 de carduri de credit are banca, iar 1 din 2 carduri este folosit în format digital.

#PeScurt #BT

Clienţii BT pot obţine cardul de cumpărături în aproximativ 10 minute, prin aplicaţia BT Pay.
• Experienţa unui client care îşi doreşte un card STAR Forte este de acum înainte 100% online: de la aplicarea pentru card şi obţinerea lui, la plata cumpărăturilor şi administrarea cardului.
• STAR Forte este cel mai popular card de cumpărături, care oferă posibilitatea de a cumpăra în până la 24 rate fără dobândă sau de a acumula puncte STAR la partenerii programului.
• Peste 550.000 de carduri STAR sunt în buzunarele românilor, iar 1 din 2 este inclusiv digital, în BT Pay.
• Aplicaţia BT Pay are peste 1,5 milioane de utilizatori, +80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)