Publicatia online www.bankingnews.ro a elaborat doua noi analize privind piata de carduri din Romania, materialele urmarind evolutia consemnata de portofoliile alcatuite de cardurile business si cele de credit in primele sase luni din 2012.

Cate carduri business au emis bancile in 2012

EXCLUSIV: Cate carduri business au emis bancile in 2012” este un articol inclus la categoria materialelor BankingNews disponibile contra cost. Analiza aduce in prim-plan amanunte privind numarul de carduri destinate persoanelor juridice din portofoliul a 10 banci autohtone (BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank, OTP Bank, Banca Comerciala Carpatica, Romanian International Bank, Intesa Sanpaolo Bank si Bank of Cyprus). Materialul de fata contine, intr-o pagina A4 format pdf. structurata si machetata intr-o forma accesibila si agreabila, o analiza privind evolutia numarului de carduri business in primele sase luni din 2012 fata de 31 decembrie 2011 si un top banci in functie de acest indicator.

Materialul de fata care valoreaza 4,99 euro si poate fi achizitionat accesand butonul “Cumpara”. Plata analizei se realizeaza cu cardul bancar prin intermediul portalului securizat Paypal. Articolul comandat va fi livrat prin email, in format PDF, de indata ce plata dumneavoastra a fost confirmata.

Ce banci au emis cele mai multe carduri de credit

EXCLUSIV: Evolutia numarului de carduri de credit in 2012” este un articol inclus la categoria materialelor BankingNews disponibile contra cost. Analiza aduce in prim-plan amanunte privind numarul de carduri de credit din portofoliul a 9 banci autohtone (BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank, OTP Bank, Banca Comerciala Carpatica, Romanian International Bank si Intesa Sanpaolo Bank). Cercetarea contine, intr-o pagina A4 format pdf. structurata si machetata intr-o forma accesibila si agreabila, o analiza privind evolutia numarului de carduri de credit in primele sase luni din 2012 fata de 31 decembrie 2011 si un top banci in functie de acest indicator.

Materialul de fata care valoreaza 7,99 euro si poate fi achizitionat accesand butonul “Cumpara”. Plata analizei se realizeaza cu cardul bancar prin intermediul portalului securizat Paypal. Articolul comandat va fi livrat prin email, in format PDF, de indata ce plata dumneavoastra a fost confirmata.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)