Clienții Bancpost vor primi în perioada următoare cardul corespondent BT prin curieriat, la cele aproape 500 de sedii ale Băncii Transilvania sau la o parte dintre unitățile Bancpost.

BT a emis aproape 440.000 de carduri noi pentru clienții Bancpost, număr echivalent cardurilor Bancpost cu care s-au făcut tranzacții după 1 iulie 2017.

Cum pot afla clienții Bancpost de unde îşi pot prelua cardul:  
•    Din informarea primită poştal, la domiciliu;
•    Apelând una dintre echipele Call Center ale celor două bănci:
o    BT: 0800 800 881; +040 264 30 80 50;  btbancpost@btrl.ro; SMS la 1834, cu textul CARD;
o    Bancpost: 0800 110 200 sau 021 30 20 789,  infocenter@bancpost.ro.
•    De la sediile Băncii Transilvania.

De când pot fi folosite cardurile de la Banca Transilvania:
•    Cardurile BT preluate vor putea fi folosite începând cu 3 ianuarie 2019.
•    Odată cu intrarea în posesia cardului BT, acesta trebuie activat la bancomatele Băncii Transilvania cu ajutorul codului primit prin SMS.
•    Cardurile Bancpost vor putea fi folosite până inclusiv în 1 ianuarie 2019.

Detalii despre carduri şi alte produse şi servicii corespondente Bancpost – BT, Oferta de bun venit la BT, ghidul pentru clienții Bancpost, generatorul de IBAN etc. pot fi consultate online, pe siteul Băncii Transilvania, accesând www.bancatransilvania.ro/bunvenit-clienti-bancpost.
Rețeaua BT cuprinde 40.000 de POS-uri, respectiv 1.800 de ATM-uri, bancomate multifuncționale (BT Express Plus) şi automate de plăți (BT Express).

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)