Cardurile Bancii Transilvania pentru clientii Volksbank Romania sunt disponibile in unitatile bancii, anunta BT. Pentru ridicarea cardului/cardurilor este necesar sa se tina cont de unitatea Bancii Transilvania dedicata. Cardurile BT vor putea fi folosite incepand cu 2 ianuarie 2016 de catre clientii VBRO deveniti clienti ai Bancii Transilvania, data pana la care vor putea fi utilizate cardurile Volksbank Romania. Acestia beneficiaza de gratuitate pentru emiterea cardului de debit si pentru transferul la BT a contului curent de la VBRO. Informatii detaliate despre cardurile Bancii Transilvania sunt prezentate pe microsite-ul dedicat.

BT a emis 50.000 de carduri noi pentru clientii Volksbank Romania, echivalent cu numarul cardurilor de la Volksbank Romania cu care s-au facut tranzactii in ultimele sase luni.

Unitate BT dedicata vs intreaga retea a Bancii Transilvania

Clientii Volksbank Romania au la dispozitie unitatea BT alocata pentru ridicarea cardurilor BT. Aceasta se poate afla prin trei modalitati:

  • online
  • Call Center BT (24h/24, gratuit: 0800.800.881; btvolksbank@btrl.ro)
  • mesajul primit postal din partea Bancii Transilvania si a Volksbank Romania

Clientii VBRO se pot adresa oricarei unitati a Bancii Transilvania pentru servicii, produse, operatiuni si consultanta daca doresc sa devina clienti BT inainte de finalul acestei luni, cand are loc fuziunea dintre cele doua banci, si anume in 31 decembrie a.c. Clientii companii beneficiaza, prin intermediul unitatii BT dedicate, inclusiv de consultanta din partea consilierilor Bancii Transilvania, iar din acelasi loc pot prelua token-urile de acces la BT24 Internet Banking.

Banca Transilvania trateaza cu responsabilitate experienta clientilor VBRO odata cu migrarea la BT. In calitate de actionar unic al Volksbank Romania, Banca Transilvania a facut public in octombrie a.c. calendarul activitatilor migrarii.

Banca Transilvania: peste 2,5 milioane de carduri in portofoliu

Banca Transilvania a emis peste 2,5 milioane de carduri, dintre care 260.000 sunt carduri de credit prin programul de loialitate STAR. Acestea au generat tranzactii in primele 9 luni ale acestui an cu aproape 19% mai mari decat perioada similara a anului precedent. Cota de piata BT privind volumul tranzactiilor cu carduri este de aproximativ 18%. In fiecare secunda au loc 3 tranzactii cu cardurile BT.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)