Scoti bani de la bancomat de pe cardul de credit? Nu faci decat sa mai platesti odata dobanda lunara pe care o achiti pentru imprumut. Ti-ai pierdut plasticul in strainatate? Ai putea fi nevoit sa achiti 150 de euro ca sa il ai din nou. Si tot asa. Cardurile de credit dar, mai ales, folosirea lor in necunostinta de cauza, au devenit in ultimul timp un adevarat cosmar financiar pentru imprumutati.

Datoriile sunt mici, dar greu de platit in termen scurt, mai ales de cei carora de abia le ajung banii de la un salariu la altul. Linia de credit trebuie platită la timp, pentru ca altfel banca va va aplica o dobanda penalizatoare, care este chiar si cu 10 puncte peste aceea standard. Veti fi penalizati si daca depasiti limita de credit.

La ce trebuie sa fiti atenti? Citeste pe www.evz.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)