Autoritatile din Anglia au anuntat ca au lansat o investigatie pe piata cardurilor de credit, piata fiind banuita de “marketing agresiv”. Autoritatea de reglementare investigheaza daca cardurile de credit sunt comercializate prea agresiv, piata fiind cea mai mare din Europa, cu 30 de milioane de clienti care detin carduri cu datorii totale de 60 de miliarde lire sterline.

Autoritatea de reglementare ii va întreba pe clienti daca considera ca implementare acestora se face in interesul consumatorului.

Ce mai cauta acesta autoritate? Corectitudinea, transparenta termenilor si conditiilor acestora, precum si daca consumatorii pot schimba cu usurinta furnizori de card de credit, potrivit The Guardian.

Citeste aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)