Incepand din luna August, cardurile de credit American Express sunt acceptate in cele peste 550 de statii de alimentare Petrom si OMV din Romania, ca urmare a unui acord incheiat intre cele doua companii. Clientii isi pot utiliza cardurile de credit American Express atat pentru plata carburantului, cat si pentru a achita orice tip de produs si serviciu disponibil in statiile de distributie carburanti Petrom si OMV, cu un comision de plata de 0%. Facilitatea este disponibila pentru toate cardurile American Express, indiferent daca sunt emise pe plan local sau international. In Romania, cardurile American Express sunt emise in exclusivitate de catre Bancpost.

“Noul acord permite titularilor de carduri American Express sa se bucure de beneficiile unice ale acestui card premium in cea mai extinsa retea de statii de alimentare din regiune. Bancpost, ca emitent unic American Express in Romania, ofera titularilor de carduri American Express Green si Gold programul “Puncte Oriunde” – un program prin care fiecare suma cheltuita este recompensata cu puncte de loializare care se transforma inapoi in bani pe card.” a declarat domnul George Georgakopoulos, Vicepresedinte, Divizia Credite Persoane Fizice, Bancpost.

“Suntem incantati sa observam in sectorul distributiei de combustibil o crestere semnificativa de 15% in primul trimestru al lui 2012 fata de aceeasi perioada a anului anterior a volumului de plati cu cardurile American Express emise pe plan local. Aceasta demonstreaza, pe de o parte, ca romanii apreciaza beneficiile American Express, cum ar fi perioada de gratie de 55 de zile cu dobanda 0%. Pe de alta parte, reflecta eforturile noastre de a incuraja frecventa platilor cu cardul. Suntem increzatori ca atat bonusul de 2% inapoi pe card acordat detinatorilor de carduri EuroLine American Express pentru orice cumparatura facuta la benzinariile Petrom, cat si reteaua extinsa a Petrom-OMV vor sustine in continuare acest trend.” a spus domnul Aris Papathomas, Director General, EFG Retail Services.

“Suntem bucurosi sa oferim clientilor nostri o noua solutie de plata in reteaua nationala a statiilor Petrom si OMV. Mobilitatea este deosebit de importanta pentru consumatorul modern, de aceea incercam sa venim permanent in intampinarea acestuia cu solutiile multiple disponibile in reteaua noastra nationala extinsa, solutii care sa il ajute in rezolvarea, cu un minim de timp si de efort, a activitatilor sale cotidiene”, a declarat domnul Rainer Schlang, Head of Retail Petrom Group”.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)